Nieuws

De garderobe van jouw vriendlief aanvullen, maar met wat?

Wij weten het allemaal. Vaak zoeken wij vrouwen veel kleding uit voor onze vriendlief, man, partner, wederhelft en noem maar op. Niet alleen omdat wij vaker met winkelen bezig zijn, maar vaak ook omdat wij het leuk vinden. Kleding voor mannen uitzoeken is vaak ook gewoon leuk om te doen. Dus waarom ook niet? Maar wat koop jij zoal voor jouw partner?

 

Koop jij alles zodat het hele plaatje compleet is?

Soms dan zorg jij gewoon voor jouw partner. En dat is ook leuk, lief en noem maar op. En als je dan ook nog kan bepalen waar jouw vriendlief in loopt, dan kan dat heel leuk zijn. Of je dan voor kleding gaat van Parajumpers of juist een ander merk. Jij kan je helemaal uitleven. Zie jij jouw vriend het liefst in bloesjes, dan koop jij die. Of liever in mooie shirts, dan liggen die in zijn kast. Jij kan helemaal los gaan dan.

 

Shirts, met meer bemoei ik mij niet

Het kan ook nog zo zijn dat jouw vriend een geheel eigen stijl heeft en het zelf ook leuk vindt om zijn kleding bij elkaar te vinden. Dan is het soms lastiger om je daar in te mengen, maar ook helemaal niet nodig. Dus waarom zou je dat dan ook doen. Maar wanneer jij een leuk shirt, blouse of juist een Parajumpers jas ziet en die wilt kopen. Dan doe je dat ook. Want toch wil je een klein beetje invloed hebben op de kleding die hij draagt. Maar wanneer je goed communiceert kom je er samen achter wat je wel en niet mooi vindt bij elkaar en daar hou je dan toch, al is het onbewust, rekening mee.

 

Ik koop wat ik zie en leuk vind

Zoals hier boven al genoemd, hoef je je niet altijd te mengen in de kleding keuze van jouw vriend of hem helpen met het hebben van voldoende kleding en dan vooral ook keus. Daar kan hij helemaal zelf voor zorgen. Maar wanneer jij dan toch iets leuks ziet. Of het nu een hele outfit is of juist iets kleins als alleen al een shirt. Dan hou jij jezelf ook niet tegen en haal jij dat binnen en legt het in zijn kast. Misschien zijn jullie smaken zo op elkaar af gestemd dat het in eerste instantie niet eens opvalt of de ander het gekocht heeft en past het helemaal binnen het plaatje. Wie weet zijn jullie dat stel wel.

Geef een reactie