Zakelijk

Een bedrijfsafval container huren voor een duurzame afvalverwerking

Wanneer je een bedrijf runt, zul je vele praktische zaken moeten afronden waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Eén van deze praktische zaken is het verwerken van het bedrijfsafval. In een bedrijf wordt er namelijk erg veel afval geproduceerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verwerking hiervan, dus kan het erg veel tijd in beslag nemen wanneer je daadwerkelijk met eigen vervoer het afval deponeert. Een veel goedkopere en duurzame optie is het huren van een bedrijfsafval container. Als bedrijf doe je een uitbesteding aan een afvalverwerkingsbedrijf, waarna je gebruik kunt maken van rolcontainers en deze tegen een maandelijks tarief worden geleegd. In dit blog vertellen we je er graag meer over, zodat je snel kunt beschikken over een duurzame en milieubewuste afvalverwerking in het bedrijf!

Zorg dat het afval gescheiden wordt!

Wanneer je een stap wilt zetten naar een duurzame verwerking van het bedrijfsafval, is het in eerste instantie van belang dat het afval gescheiden wordt. Zorg dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen papier, plastic en restafval. Door kleine prullenbakken te plaatsen op het kantoor kan dit gemakkelijk nageleefd worden. 

Het voordeel met het scheiden van afval, is dat er vele afvalsoorten gerecycled kunnen worden. Van het gerecyclede materiaal kunnen er nieuwe producten gemaakt worden, zoals kartonnen dozen, plastic verpakkingsmateriaal en meer! Door te recyclen wordt er voorkomen dat er nieuwe grondstoffen worden aangebroken, wat uiteindelijk beter is voor het milieu!

Bedrijfsafval container huren

Wanneer je eenmaal de stap hebt gezet om in het bedrijf het afval te scheiden, kun je ervoor kiezen om verschillende containers te huren bij een afvalverwerkingsbedrijf. Het afvalverwerkingsbedrijf biedt een ruime service aan, waar je zelf een keuze in kunt maken.

In eerste instantie kies je de verschillende afvalsoorten waar je graag een bedrijfsafvalcontainer voor wilt huren. Vervolgens geef je de grootte van de containers en de ophaalfrequentie aan, waarna er een maandelijks tarief wordt opgesteld. Na de eerste betaling verandert de betaling in een maandelijkse incasso, waarna je zult beschikken over een duurzame afvalverwerking en jij jezelf kunt focussen op de eigen werkzaamheden!

Een duurzame afvalverwerking

Met een uitbesteding van de afvalverwerking beschik je over een duurzame afvalverwerking in het bedrijf, maar ook voor de rest van het MKB. Door een abonnement af te sluiten bij een afvalverwerkingsbedrijf zorg je voor werk voor deze partij, maar ben je ook milieuvriendelijk. Er wordt namelijk voor gezorgd dat niet ieder individueel bedrijf het bedrijfsafval zelf deponeert, maar wordt dit gedaan door een bedrijf die alle bedrijven langs gaan. Het afval wordt ook nog eens op een duurzame manier verwerkt, waardoor iedereen er beter van zal worden!

Geef een reactie