douchecabine
Nieuws

Ervaringen met een douchecabine kopen bij douche-concurrent.be

Mensen die bij ons thuis komen en hier naar het toilet gaan zijn altijd verbaasd over onze badkamer. Toen we in dit huis trokken hebben we de hele badkamer gerenoveerd, met een prachtig resultaat. Daarvoor hebben we samen met een aannemer een plan gemaakt, waarbij we op alle details hebben gelet. We hadden een prima budget voor de renovatie, maar we zijn ook slim omgegaan met onze inkopen. Zo hebben we onze badkamermeubels gekocht bij een Belgische speciaalzaak voor sanitair. Dat deden we op aanraden van onze aannemer. Hij had goede ervaringen met een douchecabine kopen bij douche-concurrent.be, waardoor we genoeg vertrouwen hadden in deze partij. We zijn inderdaad erg tevreden met de kwaliteit die geleverd is. Onze aannemer heeft de badkamermeubels direct na levering geïnstalleerd en we hebben er nu al dik een jaar plezier van. Veel mensen vragen ons hoe onze ervaringen met een douchecabine kopen bij douche-concurrent.be waren. Wij vertellen dan altijd dat we een prima prijs-kwaliteitverhouding hebben gekregen en raden anderen aan ook eens te kijken naar het assortiment daar. 

De waarde van je huis verhogen met een badkamerrenovatie

Als je op zoek bent naar een relatief eenvoudige manier om je woning in waarde te doen stijgen zou je een badkamerrenovatie kunnen overwegen. Onze verbouwing kostte zo rond de vijftienduizend euro maar levert ons bij de verkoop van onze woning waarschijnlijk meer dan het dubbele op. Onze badkamer is een echte blikvanger geworden en heeft een bijzonder luxe uitstraling. Onze nieuwe badkamermeubels dragen daaraan bij, net als de professionele afwerking waar onze aannemer voor heeft gezorgd. Wat ons betreft is de investering in je badkamer het dubbel en dwars waard, als je het slim aanpakt. Dat betekent dat je goed moet inspelen op de wensen van een toekomstige koper. Je kunt beter niet beknibbelen op de kwaliteit van je badkamermeubels. Een extra luxe douche kost misschien duizend euro meer, maar daarmee maak je je woning wel een stuk aantrekkelijker. Mooie aankleding doet de rest.

De juiste aannemer

Heb je net als wij ook zin om aan de slag te gaan in je huis? Voor een geslaagde badkamerrenovatie heb je niet alleen goede badkamermeubels nodig, maar ook een goede aannemer. Onze aannemer heeft ons goed geadviseerd. Zonder zijn goede adviezen hadden we nooit zo’n mooie badkamer kunnen realiseren. Het blijft dus niet alleen bij de juiste inkopen doen, maar het begint vooral met het inhuren van een goede vakman.

Laat een antwoord achter