Nieuws

Hoe kunt u gemakkelijk afvallen?

Wilt u graag wat kilo’s kwijt in het nieuwe jaar? Dan kunt u daar het beste een goed dieet voor gebruiken in combinatie met beweging. Afvallen werkt namelijk het beste als u gezonde voeding tot u neemt en daarbij sport beoefent. Als u een slimme methode zoekt die u daarbij kan helpen dan is Weight Watchers wellicht iets voor u. Zij bieden een programma aan dat u op eenvoudige wijze helpt bijhouden wat u op dagelijkse basis binnenkrijgt, namelijk met een puntensysteem. Zo wordt afvallen wel heel makkelijk! Niet voor niets zijn ze al 10 jaar op een rij uitgeroepen tot het Beste Dieet voor gewichtsverlies.

Tips voor makkelijk afvallen

Los van het programma van Weight Watchers gebruiken zijn er nog een aantal andere dingen die u kunt doen op afvallen mogelijk te maken. Veel water drinken bijvoorbeeld. Dit is een simpele, maar hele effectieve manier om gewicht te verliezen. Als u veel water drinkt dan heeft u namelijk minder honger doordat uw maag constant voller is, maar het versnelt ook uw stofwisseling. Bovendien is water in staat om gifstoffen af te voeren, welke veelal in vetcellen opgeslagen liggen. Als laatste heeft een lichaam dat goed gehydrateerd is meer energie, waardoor u sneller geneigd bent te gaan sporten. Een driedubbel effect dus!

Het dieet van Weight Watchers

Het fijne aan afvallen met de hulp van Weight Watchers is dat u het programma kunt aanpassen aan uw persoonlijke doelen. Ze hebben drie verschillende programma’s, en deze focussen allemaal op een ander aspect. U kunt kiezen uit groen, blauw of paars, en een vragenlijst invullen om er achter te komen welke het beste bij u past. Deze programma’s zijn heel slim opgezet, en zo wordt het voor iedereen makkelijk om af te vallen. Wat voor lichaamstype heeft u bijvoorbeeld? Hoe actief bent u? En hoe ziet uw leefstijl er over het algemeen uit?

De makkelijkste manier om bij te houden wat u eet

Succesvol (en blijvend!) afvallen lukt alleen met de juiste voeding. Deze moet rijk aan nutriënten zijn, en niet te hoog in calorieën. Het is bewezen dat mensen makkelijker gewicht verliezen als ze bijhouden wat ze eten, maar dat is veel werk, of niet? Met de app van Weight Watchers valt dat reuze mee. Hij is makkelijk in gebruik en geeft je veel inzicht in wat je binnenkrijgt. Zo kunt u afvallen zonder er al teveel moeite voor te hoeven doen!

Geef een reactie