Nieuws

Mister Polo

Ik heb een polovriend. Nee, ik doe niet aan polo en mijn vriend ook niet. Wij tennissen. Ik zal nooit de ochtend vergeten na onze eerste nacht samen, in zijn huis. Ik stapte het bed uit om een ontbijtje voor ons te gaan maken en ik zocht iets om aan te trekken. In zijn enorme inloopkast zag ik tot mijn verbazing twee meter aan poloshirts hangen, in alle kleuren die je maar kan bedenken. Ik koos een rood exemplaar uit. De kleur van de liefde! Tenslotte was ik tot over mijn oren verliefd. Heel cliché, op mijn tennisleraar. Hij is lang en ik ben klein. Die polo stond mij als een minijurk.

 

We zijn nu acht jaar samen en nog altijd verliefd. We tennissen nog steeds en hij koopt nog steeds polo’s. Altijd bij dezelfde winkel. Er is inmiddels bijna een meter bijgekomen op het kledingrek. Dat komt ook doordat de kwaliteit zo goed is dat de shirts lang meegaan. We hebben een vast adresje. Wil je een polo heren kopen? Dan raad ik je aan om naar de site van Babista te gaan. Er is een keur aan polo’s te koop, goede kwaliteit en in allerlei kleuren, met trendy print of effen. Effen met een gedessineerd randje, kan ook. Met rits of met knopen aan de hals. Wel of geen borstzak. Lange mouwen of de mouw kort. Allemaal zeer betaalbaar en met vaak mooie aanbiedingen.

Er is meer

De site van Babista is een lust voor het oog. Tegenwoordig mag ik meekijken als mister Polo zijn kleding kiest. Ik vind het leuk om de blogs te lezen met allerlei wetenswaardigheden zoals een heus textielwoordenboek waar je wijs van wordt! Je kunt Babista volgen op facebook. Ze hebben een hoogwaardig eigen merk en verkopen ook andere bekende merken. Je kunt er ook terecht voor de rest van je outfit. Overhemden, zelfs jassen. Je kunt goed slagen voor schoenen en sokken. Voor de benodigde accessoires zoals een riem of een sjaal hoef je dus de deur niet uit. 

Mode-nitwit

Heb je geen idee wat trendy is voor een man als jij? Kijk dan eens op de thema pagina van Babista. Daar vind je complete outfits die passen bij het seizoen. Klik en klaar. Je vindt er ook de bestsellers. Binnen no-time heb je alles voor een perfecte outfit.
In een andere kamer staat nog een zachtgele kledingkast. Die is van ons zoontje. Hij heeft nu maat 86 en een kwart meter aan polo-shirtjes. Die slijten ook niet maar komt vooral omdat hij groeit als kool!

Geef een reactie