Algemeen

Zo maak je iemands verjaardag onvergetelijk

Iedereen heeft één dag in het jaar dat het echt even om hun draait en dat is natuurlijk: de verjaardag! Nu is het soms lastig om elk jaar een leuk of tof idee te bedenken voor een vriend, vriendin of zelfs familie. Het gevoel dat je alles al een keer hebt gegeven of dat diegene alles al heeft is een bekend gevoel voor velen. Hier zijn een paar leuke ideeën en tips om iemands dag onvergetelijk te maken.

Schrijf een mooie kaart

Een verjaardagskaart is allang niet meer vanzelfsprekend om te geven, maar dat is zo jammer want wat is er nu leuker dan het krijgen van een persoonlijke boodschap! Maak gebruik van de woorden die je hebt, en laat iemand weten waarom je om diegene geeft. Wenskaarten verjaardag zijn de perfecte manier om wat langer de tijd te nemen om iemand te laten weten hoe je je voelt over diegene. En voor iemand is het heel speciaal om zoiets te krijgen, je kan het bewaren en later nog eens terug lezen. De kans is groot dat je het kaartje nog lang op tafel ziet liggen wanneer je op bezoek komt. En verjaardagskaarten mogen dan wel minder gebruikt worden, maar dat betekent niet dat ze minder waard zijn. Integendeel!

Bedenk een passend cadeautje

Iets geven wat echt bij iemand past is een opgave maar ook veel waard. Je kunt echt even stil staan bij de band die je hebt met iemand en iemand voelt ook dat je dat gedaan hebt wanneer diegene het cadeau ontvangt. Een passend cadeautje kan van alles zijn! Van groot naar klein, je kan er geld aan uitgeven maar het kan ook gratis zijn. Een voorbeeld van een passend cadeau is iemand die van muziek houdt, meenemen naar een concert van een band waar diegene nog nooit mee naar toe is geweest.

Organiseer een verrassing

Je verrast iemand nog meer als je eerst niet verteld wat er gaat gebeuren. Het verrassingselement kan iemands verjaardag echt opfleuren. En je hoeft het niet op de dag zelf te doen, al neem je iemand later ergens mee naar toe. De enige voorwaarde is natuurlijk dat iemand het niet weet tot het moment zelf. Het toffe is dat wanneer je zoiets krijgt, je echt kan voelen dat er moeite voor je is gedaan en je kan voelen dat iemand om je geeft door zoiets te doen en te organiseren. En dat is hart verwarmend!

Laat een antwoord achter